Vepřové plec sous vide mražená - 1 kg
Kód: 111173FLDetailní popis produktu
Vepřová plec bez kosti, vakuově balená, mražené, připravované metodou sous vide.
Návod na přípravu: Maso po vybalení z obalu doporučujeme ohřát v konvektomatu / horkovzdušné troubě na 210°C po dobu 30-35 minut. Natrhané maso doporučujeme zalít výpekem, případně potřít nějakou marinádou z naší nabídky.
Složení: Vepřová plec b.k. 90%, voda, kořenící přípravek, výpek -cca 20%
Skladování: Skladujte při teplotě -18°C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.